Sandepark Groote Keeten (Callantsoog)

Welkom bij onze vakantiewoning op het Sandepark in Groote Keeten!

Onze gezellige en comfortabele woning is de perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie aan de Noord-Hollandse kust. De woning is gelegen op het sfeervolle Sandepark, op slechts enkele minuten lopen van het strand en de zee.
Onze vakantiewoning biedt plaats aan maximaal vier personen en is voorzien van alle gemakken die u nodig heeft voor een comfortabel verblijf. De woning beschikt over twee slaapkamers, een sfeervolle woonkamer, een moderne keuken en een fijne tuin waar u heerlijk kunt genieten van het buitenleven.

Bovendien is onze vakantiewoning op het Sandepark ideaal gelegen om de omgeving te verkennen. Nabij het vakantiepark zelf zijn tal van faciliteiten aanwezig, zoals een zwembad, een speeltuin en een recreatieruimte. Ook de leuke dorpen en steden in de omgeving, zoals Schagen en Den Helder, zijn zeker een bezoek waard.
We hopen u snel te mogen verwelkomen in onze vakantiewoning op het Sandepark in Groote Keeten!

Beschikbaarheid

Beijk hier boven de beschikbaarheidskalender

 

Prijzen

prijzen 2024

De prijzen zijn per week. Buiten de seizoenen is het mogelijk om op andere dagen dan zaterdag aan te komen en te vertrekken en is een kortere verblijfsduur mogelijk.

Omgeving | ToDo

subtitel van dingen om te doen.

lijst met dingen om te doen.

Foto’s